Денят на влюбените

25.01.2023 14:47:02

Денят на влюбените

По случай месеца на любовта, ние от Прецизъ, искаме да ви подарим промокод KUPIDON15 за -15% отстъпка, който да използвате при покупка на изделие от онлайн магазина ни, с който да зарадвате любимия си човек. Кодът ще бъде активен през целия месец февруари.

Няма човек, който да не знае какво се чества на 14 февруари, а именно денят на св. Валентин.

Името на празника идва от християнски мъченик, наречен Валентин, живял през 3 век. Първоначално стар римокатолически празник, той започва да се свързва с романтичната любов през Средновековието.

На този ден още през 14 век в Англия започва да става традиция да се разменят любовни послания под формата на т.нар. валентинки. Съвременните символи на любовта сега са сърцето и образът на крилатия Купидон.

В днешни дни все по-често се забелязва изразяването на обич към половинката - както от мъжката страна, така и от дамската. Най-често купуваните подаръци са сладки изкушения, цветя, картички, бижута.

Об(л)ичайте се! Навън е студено!

Коментари

Тази статия все още няма коментари

Остави коментар

Поводи за радости

Поводи за радости

Денят на влюбените

Денят на влюбените

По случай месеца на любовта, ние от Прецизъ, искаме да ви подарим промокод KUPIDON15 за -15% отстъпка, който да използвате при покупка на изделие от онлайн магазина ни, с който да зарадвате л По случай месеца на любовта, ние от Прецизъ, искаме да ви подарим промокод KUPIDON15 за -15% отстъпка, който да използвате при покупка на изделие от онлайн магазина ни, с който да зарадвате л 2023-01-25T15:13:32+02:00 Денят на влюбените

<p><span style="font-family: georgia, palatino, serif; font-size: 12pt;">По случай месеца на любовта, ние от Прецизъ, искаме да ви подарим промокод<strong> KUPIDON15 за -15% отстъпка</strong>, който да използвате при покупка на изделие от онлайн магазина ни, с който да зарадвате любимия си човек. Кодът ще бъде активен през целия месец февруари.</span></p> <p><span style="font-family: georgia, palatino, serif; font-size: 12pt;">Няма човек, който да не знае какво се чества на 14 февруари, а именно денят на св. Валентин.</span></p> <p><span style="font-family: georgia, palatino, serif; font-size: 12pt;">Името на празника идва от християнски мъченик, наречен Валентин, живял през 3 век. Първоначално стар римокатолически празник, той започва да се свързва с романтичната любов през Средновековието.</span></p> <p><span style="font-family: georgia, palatino, serif; font-size: 12pt;">На този ден още през 14 век в Англия започва да става традиция да се разменят любовни послания под формата на т.нар. валентинки. Съвременните символи на любовта сега са сърцето и образът на крилатия Купидон.</span></p> <p><span style="font-family: georgia, palatino, serif; font-size: 12pt;">В днешни дни все по-често се забелязва изразяването на обич към половинката - както от мъжката страна, така и от дамската. Най-често купуваните подаръци са сладки изкушения, цветя, картички, бижута.</span></p> <p class="text-aligncenter"><span style="font-family: georgia, palatino, serif; font-size: 12pt;"><em>Об(л)ичайте се! Навън е студено!</em></span></p>

, , , , , ,
Сравнение на продукти